Om

Psykolog
Anne-Cathrine Blegvad

​Som psykolog brænder jeg for at skabe en tryg kontakt til dig så du kan arbejde med dine problemstillinger og styrke troen på dig selv.

Jeg opnår gode resultater og mine klienter får mere livsglæde og overskud i hverdagen. Læs her hvad mine klienter siger om deres resultater hos mig.

Du finder mig i hyggelige lokaler centralt i Vedbæk i Nordsjælland - Rudersdal Kommune. Nem online booking klik her. 

 

​​Jeg tilbyder:

Hvert forløb er tilpasset den individuelle klient eller par.  

  • Psykolog fra Københavns Universitet i 2004.

  • Autoriseret ved Psykolognævnet i 2009 

  • Specialist i psykiatri. 

Jeg skriver en blog om parforhold, utroskab, skilsmisse, psykiskvold og selvværd. Læs mere her.

Jeg er tilknyttet forsikringsselskaber som Danica Sundhedsforsikring, PenSam og Skandia Forsikring.  Jeg har aftale med Sygeforsikringen Danmark. Jeg samarbejder med Falck Healthcare og Primacare. 

Hvis I som par oplever, at I er kørt fast i uhensigtsmæssige mønstre, konflikter og skænderier så er parterapi måske noget for jer? Oplever I jalousi, utroskab og mistillid er parterapi måske også for jer?

 

Læs mere.

Er du ved at blive skilt eller overvejer du skilsmisse? En skilsmisse kan medføre en alvorlig krise. Det kan være en god ide at have nogen at tale med som har forstand på skilsmisser og kriser. Jeg har mange års erfaring med disse emner.

 

Læs mere

Tænker du over hvordan dit selvværd, og den måde du tænker om dig selv, påvirker dine valg i livet? Har du svært ved at sætte grænser? Holder du dig tilbage fra ting, som du faktisk godt kunne tænker dig at kaste dig ud i? 

Læs mere

Psykisk vold er systematisk og gentagende handlinger. Handlinger som nedgør, krænker, manipulerer og ydmyger. Psykisk vold er en skæv magtfordeling hvor den ene part har magten og kontrollen over den anden part.

Læs mere

Psykolog i Nordsjælland

 

Hvad end du ønsker at styrke dit parforhold, komme bedst muligt ud af en skilsmisse eller du gerne vil arbejde med at styrke dit selvværd, så er døren altid åben i min klinik.

Mange oplever, at samtaler hos en psykolog giver nye perspektiver og værktøjer. Samtidig så kan det være utrolig brugbart at få hjælp fra en neutral part, som står klar til at lytte og hjælpe.

Kontakt mig endelig på: blegvad@protonmail.com.

Læs på bloggen

KONTAKT

Adresse:

Vedbæk Stationsvej 21 B, 1 tv

2950 Vedbæk

Danmark​​

E-mail: 

blegvad@protonmail.com

Tlf: 

+45 30 21 95 21

  • Sort Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

FIND VEJ

OM ANNE-CATHRINE BLEGVAD

Cand. psych. aut. og specialist i psykiatri.