Transparent BG Concept-01.png

Hvad siger klienterne?

"Anne-Cathrine er den første psykolog, jeg i mit liv har mødt, som kunne læse mig fuldstændig, og hvor jeg havde en følelse af at blive hørt, set og mærket. Hun tog hånd om mit usunde og nedbrydende forhold til min narcissistiske mor, og gav mig, som den første psykolog nogensinde, de manglende brikker og begreber, jeg ikke har kunnet sætte på en ellers privilegeret opvækst udadtil, men som jeg nu kan se, har været præget af psykisk vold og manglende nærvær. Begreber, som jeg i sagens natur er rundet i mit voksenliv, og som har givet mig uholdbare reaktionsmønstre og tanker om mig selv. Anne-Cathrine har gennem 6 måneder været den ultimativt største hjælp i mit brud med min familie og jeg er så taknemmelig for mit forløb hos hende"

Kvinde i 30,erne

"Jeg begyndte hos Anne-Cathrine, fordi jeg havde været i et dysfunktionelt forhold, som jeg ikke rigtig kunne få lukket af og komme videre fra. Jeg havde været hos en anden psykolog 3 måneder efter forhold var slut, men det hjalp mig ikke rigtig til at forstå det forhold, jeg havde været i og få det lukket af, fordi den psykolog ikke vidste så meget om psykisk vold.

Allerede efter første gang jeg var hos Anne-Cathrine, fik jeg sat mange flere ord på mine oplevelser, og det forhold jeg havde været i. Jeg blev også helt bevidst om, at det havde været et usundt forhold, og det jeg havde været udsat for var psykisk vold, en erkendelse der var ret hård at nå til, men som var helt nødvendig for at få det parkeret og lukket helt af.

Anne-Cathrine var god til at forklare dynamikkerne i forholdet  og hjælpe mig til at forstå min ex-kærestes adfærd, og erkende at meget af det netop ikke var noget jeg ville kunne komme til at forstå.

Jeg kan varmt anbefale Anne-Cathrine, hun er vidende om netop psykisk vold og dysfunktionelle forhold og hun rigtig behagelig at tale med. Jeg var efter nogle måneder hos Anne-Cathrine et helt andet sted følelsesmæssigt, og netop erkendelsen af hvad det reelt var for et forhold jeg havde været i har hjulpet mig meget til at komme videre"

Kvinde 49 år 

 

"Jeg kom til Anne-Cathrine med diagnosen stress, men hun fik hurtigt afdækket, at min stress og uro skyldtes min opvækst og mit voksenliv med en enlig, narcissistisk mor. Det var en stor øjenåbner, og har forklaret mange udfordringer i mit liv. At stoppe kontakten med min mor, sådan som Anne-Cathrine foreslog, viste sig at være nødvendigt for at finde en indre ro, hvor jeg lytter til mig selv og mine egne behov - uden konstant indblanding og påvirkning fra min mor. Og uden længere at føle, at jeg skal tage mig af hende. Det er en stor lettelse"

Kvinde i 40'erne

"Anne-Cathrine Blegvad er den dygtigste psykolog, jeg har mødt til dato. Kombinationen af hendes høje faglighed, integritet og direkte facon omsluttet af omsorg og et personligt engagement har guidet mig igennem den måske værste periode af mit liv, der med al læring er endt med at blive den bedste.

Jeg har oplevet Anne-Cathrine som en velforberedt sparrings- og samarbejdspartner i øjenhøjde, og hver session har bygget mig stærkere"

Kvinde i midt 30'erne

"Ægteskabelige udfordringer drev mig til Anne-Cathrine. På rimelig kort tid - 6 mdr., opstod en helt ny erkendelse omkring mig selv, som har ledt til at jeg har fået det bedre, ikke alene i mit ægteskab, men med alle mine omgivelser og ikke mindst mig selv. Mine varmeste anbefalinger."

Kvinde 58 år

"I en periode hvor jeg var ramt af stress, var Anne-Cathrine en god samtale partner. Hun var lyttende og forstående, samtidig med jeg blev udfordret på mine holdninger og det der har forårsaget stress. Samtalerne gav hver gang stof til eftertanke og gode værktøjer til at få ro på kroppen og tankerne. Hver session blev afsluttet med konkrete mål, at arbejde efter til vi skulle ses næste gang.

Anne-Cathrine har en vindende og varm personlighed, der skabte tryghed fra 1. dag.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anne-Cathrine."

Kvinde i 40'erne

"Jeg er en mand på 74 år. I de mange år har jeg gennemgået og taklet store og små udfordringer på livets ”landevej”. I perioder fået indsigt i min psyke i samspil med psykolog og psykiater. Ikke altid med lige stor succes.

For et ½ år siden stod jeg i et problem i forhold til mit personlige selvværd. Via Anne Cathrines hjemmeside blev beskrevet at, hun havde uddannelse- og erfaringer med-, personligt selvværd.  Formuleringen vækkede min interesse og jeg kontaktede hende.

 Allerede den første konsultation var en positiv oplevelse. Her blev sat ord på mit problem. Jeg genkendte mig selv bedre end tidligere oplevet. Jeg fik flere "øjenåbnere" i forløbet, som jeg havde mærket og set før, men det var ikke tidligere blevet så klart for mig, formuleret- og konfronteret- med, som denne her gang.

En rigtig positiv oplevelse.

For mit vedkommende føler jeg, at jeg i dag  er bedre i stand til at tackle mit selvværd, og føler, at forløbet i forhold til mit problem er afsluttet. Såfremt jeg evt. igen senere kommer ud i situationer, hvor jeg kunne ønske professionel psykologisk hjælp, vil Anne-Catrine klart komme på tale.

Mine varmeste anbefalinger!"

Mand 74 år

"Jeg kontaktede Anne-Cathrine efter et afsluttet og længevarende forhold, da jeg ofte følte mig meget ked af det og ikke følte, at jeg havde en god balance i mit liv.

Jeg var samtidig træt af mit lave selvværd, som i mange år har spændt ben for mig i forbindelse med det sociale liv.

Jeg var personen, der ikke turde sige noget højt i større forsamlinger og var ikke god til at snakke med fremmede mennesker.
Lige siden har Anne-Cathrine været en stor støtte og hjælp, som har givet mig et stort indblik i mig selv og en forståelse af mig som person.
Jeg har haft gode samtaler med Anne-Cathrine, som har givet mig gode råd og værktøjer til at få et bedre selvværd samt en god balance i mit liv. 
Tusind tak for din hjælp. Uden dig ville det ikke have været det samme."

Mand 26 år

"Anne-Cathrine har skabt et trygt og imødekommende miljø, hvori jeg har fået lov til at udtrykke mig, og bearbejdet de personlige udfordringer, jeg har stået foran. Jeg har med hendes hjælp oplevet en personlig udvikling, og fået et større indblik i mig selv. Anne-Cathrine er god til at forstå og ikke mindst få en til selv, at forstå de ting man går og døjer med. Uden Anne-Cathrine havde jeg ikke fået så godt et indblik i hvilke bagvedliggende faktorer der har skabt mig som person, og sammen med hende har jeg virkelig fundet den bedste version af et gladere jeg. Jeg kan varmt anbefale Anne-Cathrine også til de yngre, som ønsker at kunne blive forstået og ikke misforstået. Tak for din hjælp".

Kvinde 20 år.

"Jeg kunne slet ikke genkende mig selv. Mit liv havde taget en uventet drejning - jeg befandt mig i en slags livskrise. Anne-Cathrine fangede lynhurtigt essensen af mine udfordringer og fik på en rolig, utrolig sympatisk og yderst kompetent måde hjulpet mig tilbage til et sted hvor jeg kunne fungere igen og derfra arbejde videre med mig selv, så jeg idag føler mig stærkere end før. Jeg kan kun give Anne-Cathrine mine allerbedste anbefalinger og jeg vil bestemt bruge hende igen, hvis mit liv igen skulle tage en uventet drejning".

Kvinde 41 år

"Efter i en lang periode med stress og hårdt arbejde, sagde min krop stop.

Jeg røg ned i et meget sort hul, hvor jeg ikke længere kunne kende mig selv og konstant var ked af at min krop ikke gjorde som jeg ønskede – hvilket endte ud i at jeg blev sygemeldt fra mit arbejde.

Jeg kontaktede derfor Anne-Cathrine som allerede efter vores første samtale, kunne give mig den ro i krop og sind, som jeg havde søgt efter meget længe.

Gennem et forløb på nu 3 måneder har jeg fået nogle gode redskaber, som jeg bruger i hverdagen, og vil tage med mig fremover. Jeg har lært at trække vejret helt ned i maven og fokusere på de positive ting i livet.

Men vigtigst af alt har Anne-Cathrine har hjulpet mig med at finde mig selv igen, og givet mig roen og glæden tilbage i hverdagen, så jeg i dag er stærkere og ikke længere er sygemeldt.

Jeg kan derfor varmt anbefale Anne-Cathrine, både som psykolog og som menneske, og jeg vil til enhver tid bruge hende igen, hvis jeg får brug for det i mit liv".

Kvinde 28 år

"Jeg er rigtig glad og rigtig positiv og føler lidt; at hvis det var det sværeste jeg skulle have 'overstået', så er alle de andre svære ting noget mindre svært nu og så er jeg blevet styrket i troen på mig selv og har groet lidt mod og det er jeg SÅ taknemmelig for at du har været med til at finde i mig. Tusind tak for sparring so far"

Kvinde 28 år