top of page

Klienterne siger

Vi har taget hånd om forholdet til min narcissistiske mor - og jeg forstår nu, hvorfor min ellers så priviligerede opvækst - udadtil - ikke har været det for mig

"Anne-Cathrine er den første psykolog, jeg i mit liv har mødt, som kunne læse mig fuldstændig, og hvor jeg havde en følelse af at blive hørt, set og mærket. Hun tog hånd om mit usunde og nedbrydende forhold til min narcissistiske mor, og gav mig, som den første psykolog nogensinde, de manglende brikker og begreber, jeg ikke har kunnet sætte på en ellers privilegeret opvækst udadtil, men som jeg nu kan se, har været præget af psykisk vold og manglende nærvær. Begreber, som jeg i sagens natur er rundet i mit voksenliv, og som har givet mig uholdbare reaktionsmønstre og tanker om mig selv. Anne-Cathrine har gennem 6 måneder været den ultimativt største hjælp i mit brud med min familie og jeg er så taknemmelig for mit forløb hos hende"

- Kvinde i 30'erne

Jeg havde været hos en anden psykolog, men det var først da jeg kom til Anne-Cathrine at jeg omsider forstod, hvad det var for et forhold, jeg havde været i - og det var altafgørende for, at jeg kunne komme videre​

"Jeg begyndte hos Anne-Cathrine, fordi jeg havde været i et dysfunktionelt forhold, som jeg ikke rigtig kunne få lukket af og komme videre fra. Jeg havde været hos en anden psykolog 3 måneder efter forholdet var slut, men det hjalp mig ikke rigtig til at forstå det forhold, jeg havde været i og få det lukket af, fordi den psykolog ikke vidste så meget om psykisk vold.

Allerede efter første gang jeg var hos Anne-Cathrine, fik jeg sat mange flere ord på mine oplevelser, og det forhold jeg havde været i. Jeg blev også helt bevidst om, at det havde været et usundt forhold, og det jeg havde været udsat for var psykisk vold, en erkendelse der var ret hård at nå til, men som var helt nødvendig for at få det parkeret og lukket helt af.

Anne-Cathrine var god til at forklare dynamikkerne i forholdet  og hjælpe mig til at forstå min ex-kærestes adfærd, og erkende at meget af det netop ikke var noget jeg ville kunne komme til at forstå.

Jeg kan varmt anbefale Anne-Cathrine, hun er vidende om netop psykisk vold og dysfunktionelle forhold og hun rigtig behagelig at tale med. Jeg var efter nogle måneder hos Anne-Cathrine et helt andet sted følelsesmæssigt, og netop erkendelsen af hvad det reelt var for et forhold jeg havde været i har hjulpet mig meget til at komme videre"

 

- Kvinde, 49 år 

Vi fandt frem til den dybereliggende årsag bag min stress-diagnose - og fik sat handling på. Det er en stor lettelse

 

"Jeg kom til Anne-Cathrine med diagnosen stress, men hun fik hurtigt afdækket, at min stress og uro skyldtes min opvækst og mit voksenliv med en enlig, narcissistisk mor. Det var en stor øjenåbner, og har forklaret mange udfordringer i mit liv. At stoppe kontakten med min mor, sådan som Anne-Cathrine foreslog, viste sig at være nødvendigt for at finde en indre ro, hvor jeg lytter til mig selv og mine egne behov - uden konstant indblanding og påvirkning fra min mor. Og uden længere at føle, at jeg skal tage mig af hende. Det er en stor lettelse"

- Kvinde i 40'erne

Den måske værste periode i mit liv er med al den læring, jeg har fået, endt med at blive den bedste periode af mit liv

"Anne-Cathrine Blegvad er den dygtigste psykolog, jeg har mødt til dato. Kombinationen af hendes høje faglighed, integritet og direkte facon omsluttet af omsorg og et personligt engagement har guidet mig igennem den måske værste periode af mit liv, der med al læring er endt med at blive den bedste.

Jeg har oplevet Anne-Cathrine som en velforberedt sparrings- og samarbejdspartner i øjenhøjde, og hver session har bygget mig stærkere"

- Kvinde i midt 30'erne

Jeg har fået en helt ny erkendelse om mig selv - jeg har fået det bedre i mit ægteskab, i mine omgivelser og i mig selv

"Ægteskabelige udfordringer drev mig til Anne-Cathrine. På rimelig kort tid - 6 mdr., opstod en helt ny erkendelse omkring mig selv, som har ledt til at jeg har fået det bedre, ikke alene i mit ægteskab, men med alle mine omgivelser og ikke mindst mig selv. Mine varmeste anbefalinger."

- Kvinde, 58 år

Jeg har fået ro på kroppen og tankerne efter at være ramt af stress 

"I en periode hvor jeg var ramt af stress, var Anne-Cathrine en god samtalepartner. Hun var lyttende og forstående, samtidig med jeg blev udfordret på mine holdninger, og det der har forårsaget stress. Samtalerne gav hver gang stof til eftertanke og gode værktøjer til at få ro på kroppen og tankerne. Hver session blev afsluttet med konkrete mål, at arbejde efter til vi skulle ses næste gang.

Anne-Cathrine har en vindende og varm personlighed, der skabte tryghed fra 1. dag.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anne-Cathrine."

- Kvinde i 40'erne

Jeg er i dag bedre i stand til at tackle mit selvværd, og føler, at forløbet i forhold til mit problem er afsluttet

"Jeg er en mand på 74 år. I de mange år har jeg gennemgået og taklet store og små udfordringer på livets ”landevej”. I perioder fået indsigt i min psyke i samspil med psykolog og psykiater. Ikke altid med lige stor succes.

For et ½ år siden stod jeg i et problem i forhold til mit personlige selvværd. Via Anne-Cathrines hjemmeside blev beskrevet at, hun havde uddannelse- og erfaringer med-, personligt selvværd.  Formuleringen vækkede min interesse og jeg kontaktede hende.

 

Allerede den første konsultation var en positiv oplevelse. Her blev sat ord på mit problem. Jeg genkendte mig selv bedre end tidligere oplevet. Jeg fik flere"øjenåbnere" i forløbet, som jeg havde mærket og set før, men det var ikke tidligere blevet så klart for mig, formuleret- og konfronteret- med, som denne her gang.

En rigtig positiv oplevelse.

For mit vedkommende føler jeg, at jeg i dag er bedre i stand til at tackle mit selvværd, og føler, at forløbet i forhold til mit problem er afsluttet. Såfremt jeg evt. igen senere kommer ud i situationer, hvor jeg kunne ønske professionel psykologisk hjælp, vil Anne-Catrine klart komme på tale.

 

Mine varmeste anbefalinger!"

- Mand, 74 år

Jeg er blevet styrket i troen på mig selv - og jeg har fået mere mod

"Jeg er rigtig glad og rigtig positiv og føler lidt; at hvis det var det sværeste jeg skulle have 'overstået', så er alle de andre svære ting noget mindre svært nu og så er jeg blevet styrket i troen på mig selv og har groet lidt mod og det er jeg SÅ taknemmelig for at du har været med til at finde i mig.

Tusind tak for sparring so far"

- Kvinde, 28 år

Jeg har fået et bedre selvværd og en god balance i mit liv

"Jeg kontaktede Anne-Cathrine efter et afsluttet og længevarende forhold, da jeg ofte følte mig meget ked af det og ikke følte, at jeg havde en god balance i mit liv.

Jeg var samtidig træt af mit lave selvværd, som i mange år har spændt ben for mig i forbindelse med det sociale liv.

Jeg var personen, der ikke turde sige noget højt i større forsamlinger og var ikke god til at snakke med fremmede mennesker.


Lige siden har Anne-Cathrine været en stor støtte og hjælp, som har givet mig et stort indblik i mig selv og en forståelse af mig som person.


Jeg har haft gode samtaler med Anne-Cathrine, som har givet mig gode råd og værktøjer til at få et bedre selvværd samt en god balance i mit liv. 


Tusind tak for din hjælp. Uden dig ville det ikke have været det samme."

- Mand, 26 år

Selvom jeg er ung, har jeg følt mig forstået - og ikke misforstået. Jeg har oplevet en personlig udvikling og fået et større indblik i hvem jeg er

"Anne-Cathrine har skabt et trygt og imødekommende miljø, hvori jeg har fået lov til at udtrykke mig, og bearbejdet de personlige udfordringer, jeg har stået foran.

 

Jeg har med hendes hjælp oplevet en personlig udvikling, og fået et større indblik i mig selv.

 

Anne-Cathrine er god til at forstå og ikke mindst få en til selv, at forstå de ting man går og døjer med. Uden Anne-Cathrine havde jeg ikke fået så godt et indblik i hvilke bagvedliggende faktorer der har skabt mig som person, og sammen med hende har jeg virkelig fundet den bedste version af et gladere jeg.

 

Jeg kan varmt anbefale Anne-Cathrine også til de yngre, som ønsker at kunne blive forstået og ikke misforstået. Tak for din hjælp".

- Kvinde, 20 år

Jeg kunne slet ikke genkende mig selv, da jeg pludselig befandt mig i en livskrise - jeg føler mig nu stærkere end jeg var før

"Jeg kunne slet ikke genkende mig selv.

 

Mit liv havde taget en uventet drejning - jeg befandt mig i en slags livskrise. Anne-Cathrine fangede lynhurtigt essensen af mine udfordringer og fik på en rolig, utrolig sympatisk og yderst kompetent måde hjulpet mig tilbage til et sted hvor jeg kunne fungere igen og derfra arbejde videre med mig selv, så jeg idag føler mig stærkere end før.

 

Jeg kan kun give Anne-Cathrine mine allerbedste anbefalinger og jeg vil bestemt bruge hende igen, hvis mit liv igen skulle tage en uventet drejning".

- Kvinde, 41 år

Jeg har endelig fundet mig selv igen. Jeg har fået roen og glæden tilbage i hverdagen - og jeg er ikke længere sygemeldt

"Efter i en lang periode med stress og hårdt arbejde, sagde min krop stop.

Jeg røg ned i et meget sort hul, hvor jeg ikke længere kunne kende mig selv og konstant var ked af at min krop ikke gjorde som jeg ønskede – hvilket endte ud i at jeg blev sygemeldt fra mit arbejde.

Jeg kontaktede derfor Anne-Cathrine som allerede efter vores første samtale, kunne give mig den ro i krop og sind, som jeg havde søgt efter meget længe.

Gennem et forløb på nu 3 måneder har jeg fået nogle gode redskaber, som jeg bruger i hverdagen, og vil tage med mig fremover. Jeg har lært at trække vejret helt ned i maven og fokusere på de positive ting i livet.

Men vigtigst af alt har Anne-Cathrine har hjulpet mig med at finde mig selv igen, og givet mig roen og glæden tilbage i hverdagen, så jeg i dag er stærkere og ikke længere er sygemeldt.

 

Jeg kan derfor varmt anbefale Anne-Cathrine, både som psykolog og som menneske, og jeg vil til enhver tid bruge hende igen, hvis jeg får brug for det i mit liv".

- Kvinde, 28 år

Psykologsamtaler

Har du også brug for
hjælp til at komme videre?

ONLINEKURSUS

Bliv fri for Psykisk Vold

Jeg forstod pludselig, at det ikke er mig, den er galt med - kurset blev mit afsæt til at søge yderligere hjælp 

Det har været et fantastisk kursus- dejligt og meget brugbart og tryghedsskabende at vide at det “ ikke er mig den er galt med”.

 

Vildt at opleve ,at der er en der sætter ord og begreber på lige præcis det jeg har oplevet - uden at kende mig og min situation. Meget meget beroligende( og lidt skræmmende)

 

Jeg har brugt kurset meget. I første omgang til rent viden og bekræftelse på at det jeg har oplevet ikke er normalt, at det jeg har oplevet ikke er iorden, at det jeg har oplevet og oplever ved mig selv ikke skal tolereres.

 

Kurset var mit afsæt til at søge hjælp… I anden, tredje og fjerde omgang, at hive fat i de forskellige afsnit når jeg oplever de følelser jeg har - så til at få ord og begreber på. At forstå min smerte og acceptere den. Igen til at føle mig normal og til at hjælpe mig ikke at hoppe tilbage i samme spor. Til at fortsætte processen også selv der hvor den har skredet lidt for mig.

 

Tusinde tak til AC for dette meget brugbare kursus” 

- Kvinde i 40'erne

Efter 19 år med psykisk vold føler jeg mig endelig set på grund af onlinekurset "Bliv fri af psykisk vold" - og jeg føler mig meget bedre rustet til at tage vare på mig selv

”Jeg håber af hele mit hjerte at flere kvinder end mig som er udsat for psykisk vold kan få glæde at dit fantastiske gode kursus.

 

Det er SÅ FÅ som forstår psykisk vold og det er alfa og omega for de kvinder som er udsat for psykisk vold, at have værktøj som fremmer forståelsen for denne komplicerede, intense og afhængige relation - det kan simpelthen redde dem psykisk (og fysisk).


Jeg blev så glad for at høre dit kursus, - jeg har kæmpet med psykisk vold i 19 år og mistet mig selv mere eller mindre i forløbet. Jeg har været så langt nede.


Jeg fik faktisk tårer i øjnene da jeg hørte dit budskab, da der er INGEN som forstår min situation, som jeg har mødt, - undtagen dig.

 

De fleste fordømmer mig.

 

Jeg føler mig meget bedre rustet til at tage vare på mig selv efterfølgende - jeg kan mærke glimt af denne kvinde som jeg har været - og mærke varmen i mit hjerte igen - denne gang for mig selv.

 

TAK Anne-Cathrine” 

 

- Kvinde i 40'erne
 

klientene siger: onlinekusus

Har du også brug for
Værktøjer & Viden om Psykisk vold?

Bliv fri for psykisk vold

bottom of page