top of page

Onlineshop

PRODUKTER

thumbnail blivfriafpsykiskvold_edited.jp

1399,-

Et onlinekursus du kan tage lige hvor du vil, hvornår du vil, og så ofte du vil. Og som lærer dig præcis hvad du skal gøre, for at blive fri af psykisk vold. Onlinekurset indeholder: ✔️ 14 Lektioner med lavpraktiske, konkrete råd til dig der er udsat for psykisk råd - uanset om du vil blive i forholdet, ud af forholdet, eller skal hele fra et gammelt forhold. ✔️ Hands-on øvelser, som giver dig indsigt i dig selv og dit parforhold ✔️ Det endegyldige svar på, om du rent faktisk er udsat for psykisk vold. ✔️ Støtte til dig, der vil blive i forholdet ✔️ Viden og støtte til dig, der vil gå fra forholdet (du får en afgørende exit-plan der hjælper dig trygt fra forholdet, med så få kontroverser som overhovedet muligt) ✔️ Viden om, hvorfor det er svært at gå - og slippe fri af forholdet Sagt med andre ord: 🌱 Den værktøjskasse, der gør en svær situation markant nemmere. Er du klar til at blive fri for psykisk vold - og også mentalt slippe fri af den psykiske vold, du har oplevet? Eller har nogle af dine nærmeste svært ved at forstå, at du ikke bare går fra forholdet eller kommer videre? Så er onlinekurset skabt til 👉🏻 dig. Du får adgang til hele redskabskassen det sekund du tilmelder dig, og så koster det mindre end bare en enkelt session hos mig. ​ (eller 6 små bidder af 235 kr. med 30 dage mellem hver) Og nej - du skal ikke gøre det alene. Alle deltagere på kurset får fri adgang til min indbakke, så du kan stille så mange spørgsmål direkte til mig, som du overhovedet har brug for.

Billede til kursus.jpg

249,-

Jeg har lavet det onlinekursus som jeg selv ville ønske jeg havde haft, da jeg blev skilt. Onlinekurset er et mini-kursus der trin-for-trin guider dig til at navigere i det kaos et samarbejde med en narcisist efterlader dig i. "Sådan samarbejder du med en narcissist – trin-for-trin guide til det svære samarbejde", er lavet for at du kan bruge din energi til alt det der gør dig glad og ikke til det samarbejde som dræner dig. Kurset er lavet så du kan flytte fokus fra din eks til dig selv og dine børn. Det skal give dig mere overskud og frigive den energi du bruger på at konflikte med din eks.

blivfriafgaslighting thumbnail.png

49,-

Er du blevet udsat for gaslighting?  Eller ved du ikke helt hvordan du skal spotte og stoppe det? Så er den her guide skrevet til dig. Du får 38 sider spækket med viden om gaslighting. For kun 49,- lærer du: •   Hvordan du spotter gaslighting.  •   Du får en Tjekliste, så du kan teste dig selv om du er udsat for gaslighting.  •   Hvorfor bliver du gaslightet.  •   Hvilke konsekvenser det har for dig at blive gaslightet.  •   Hvordan ser i øvrigt et sundt skænderi ud? Det får du mit bud på.   •   Mine 5 bedste og uundværlige strategier til at modstå manipulation

overcome pwrpoint.png

49,-

Have you been subjected to gaslighting? Or are you unsure how to spot and stop it? Then this guide is written for you. You'll get 38 pages packed with knowledge about gaslighting. For only 49 DKK, you'll learn: •   How to spot gaslighting. •   You'll receive a checklist so you can test yourself if you're experiencing gaslighting. •   Why you're being gaslighted. •   What consequences being gaslighted has for you. •   What a healthy argument looks like in addition to my perspective. •   My 5 best and indispensable strategies to resist manipulation.

bottom of page